Banverket

Banverket

Vi hade förmånen att arbeta med Projektchefen Christer Nyhlén under flera år när ljudfrågan blev aktuell och Svenska staten satte upp målet fram till 2007 för Banverket att alla ljudproblem skulle bliva åtgärdade fram tills dess vilket gjorde att vi hade intensiva år som total-entreprenör gentemot Banverket, vilket gjorde att man hade inga konflikter utan löste allt tillsammans i veckomöte och visning på plats, där var inte tal om ekonomisk vinning för endera lag utan snarare viktigt att resultat blev bra.  Gör rätt få betalt var tesen på den tiden.

Liknande ärende

NCC Sverige AB

Företag med en egensinnig inställning till UE men som kan erbjuda bra projekt och utveckla dem tillsammans. Vi tror starkt…

Skanska Markanläggning AB

Ett företag med en säkerhets tänk och trivsel faktor som gör att man kan inte mer än vilja jobba för…

PEAB Sverige AB

Trevligt och familjärt. Bra erfarenhet av folket. Samarbetsvilliga och positiva till att utföra jobbet tillsammans.